Tule lounaalle tai illalliselle

Varoitus! Saattaa aiheuttaa aitoa annoskateutta. 

Bowlerissa pääset sekä lounastamaan että illallistamaan. Lounasaikana tarjolla on maistuvaa kotiruokaa Bowlerin omalla twistillä. Ryhmille erikseen tilattavissa menukokonaisuuksia.

Vietä rento lounastauko Turun keskustassa!

Bowlerin lounas

Ma-Pe 11-14 | Buffet 12,50 € | Keitto ja salaattipöytä 9,50€ Bowlerin Lounas sisältää monipuolisen ja laadukkaan salaattipöydän, aamulla leivotut leivät sekä vähintään kolme eri lämmintä vaihtoehtoa. Lisäksi tarjolla mm. erilaisia makuvesiä, jälkiruokaa, kahvia ja haudutettua teetä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

Bowlerin lounaslista
VKO 13

Maanantai 27.3

Viikon keitto: Tomaatti-chevrekeittoa (L,G)

Chorizo-fetapastaa, rucolaa ja parmesaania (L)

Salvia-pestokanaa ja aurinkokuivattutomaatti-cremeä (L,G)

Paahdettua parmesan-lehtipersiljaperunaa (L,G)

Paprika-punasipuli-zuccinipaistosta (L,G)

Mansikka-limerahkaa (L,G)

Tiistai 28.3

Viikon keitto: Tomaatti-chevrekeittoa (L,G)

Riistakäristystä, puolukkaa ja myrttisen kurkkuja (L,G)

Paneroitua puna-ahventa ja katkarapu-remouladekastiketta (L)

Pottuvoita (L,G)

Paahdettua punajuurta-rosmariinia ja hunajaa (L,G)

”Pappilan hätävara” (L)

Keskiviikko 29.3.

Viikon keitto: Tomaatti-chevrekeittoa (L,G)

Härkäwokkia, teriyakikastiketta (L,G)

Paahdettua kanaa ja tomaatti-valkosipuli-smetanakastiketta (L,G)

Riisiä (L,G)

Kukkakaalia ja curryöljyä (L,G)

Karamellisoitua banaania ja vaniljavaahtoa (L,G)

Kokoa oma buffetpöytä. Valitse lämpimistä vaihtoehoista yksi yhtenäinen vaihtoehto. Ruokavalinnat tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme kaikki erikoisruokavaliot. Minimi henkilömäärä 10hlö.

Hinta: 25,00 €/hlö

Torstai 30.3.

Viikon keitto: Tomaatti-chevrekeittoa (L,G)

Lasagnea (L)

Porsaanleikkeitä ja chili-bearnaisekastiketta (L,G)

Röstiperunoita (L,G)

Pesto-uunitomaatteja (L,G)

Pannukakkua kermavaahdolla ja hillolla (L)

Perjantai 31.3.

Viikon keitto: Tomaatti-chevrekeittoa (L,G)

Makkaraperunat, kurkkusalaattia, aiolia ja paprikamajoneesia (L,G)

”Kebab iskender”, harissakastiketta, valkosipulijogurttia ja naan-leipää (L,G)

Riisiä (L,G)

Päärynä-sinihomejuusto-rucola-balsamico peltipizzaa (L)

”Tiramisua” (L)

Lounas Turku

Bistro menu

Ryhmämenu

Ravintola Turku
Kala-annos Bowler

Valitse kolmen ruokalajin menu alla olevista vaihtoehdoista. Minimi ryhmäkoko 5 henkilöä ja maksimi 15 henkilöä. Ruokavalinnat tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme kaikki erikoisruokavaliot.

 

Alkuruoat

GULASSI ALA BOWLER (L,G)

Prässättyä häränrintaa, gulassilientä, hapankermaa ja grillattua focacciaa

JÄTTIKATKARAPUJA ”PIL PIL” (L,G)

Chili-valkosipuli öljyssä paahdettuja ravunpyrstöjä, yrttejä ja grillattua focaciaa

FRITEERATTUA HALLOUMJUUSTOA JA TABBOULEHSALAATTIA (L,G)

Chili-valkosipuli munakoisoa ja viikunaa

Pääruoat

YLIKYPSÄÄ KARITSAN ENTRECOTEA JA TUMMAA ROSMARIINIKASTIKETTA (L,G)

Rosmariini-voissa paistettua puikulaperunaa, karamellisoitua palsternakkaa ja valkosipuli-
smetanamoussea

PAISTETTUA PÄIVÄN KALAA JA TILLI-HOLLANDAISEKASTIKETTA (L,G)

Savumuikkumoussea, sitruuna-yrttiperunaa, piparjuurta ja juures-sipsejä

KURPITSARAVIOLEJA (L,G)

Karamellisoitua kurpitsaa, parmesaania, friteerattua salviaa ja juures-sipsejä

Jälkiruoat

VALKOSUKLAA CREME BRULEE JA VERIAPPELSIINI-SORBETTIA (VL,G)
Paahdettua valkosuklaata ja kuivattua veriappelsiiniä

LÄMMINTÄ LEIPÄJUUSTOA JA PROSECCO-SORBETTIA (L,G)

Kinuskia ja sokeroitua lakkaa

Buffet menu

 Valitse toinen lämpimistä vaihtoehdoista . Ruokavalinnat tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme erikoisruokavaliot. Minimi henkilömäärä 20hlö.

Hinta: 40€/henkilö

Salaattipöytä

Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, granaattiomenaa, marinoitua punasipulia ja kurkkua

(M,G)

Katkarapu-Caesar salaattia, parmesaanijuustoa (L,G) ja krutonkeja (L)

Espanjalainen perunasalaatti (M,G)

Paahdettua broccoli-lehtikaalai salaattia, pinjansiemeniä, pinaattia ja seesam-vinegretteä

(M,G)

Marinoituja oliiveja (M,G)
Bowlerin focacciaa ja oliiviöljyvoita (L)

Lämpimät

Rapeaa ylikypsää porsaankylkeä ja chili-seesam glaseeta (L,G)

Gremolata kanaa, tomaatti-yrttisalsaa, rucolaa ja parmesanjuustoa (L,G)

Paahdettua yrttiperunaa (M,G)

Paksoi-herkkusieni-punasipuli-paprikapaistosta (M,G)

Jälkiruoka

Kahden suklaan ”juustokakku” ja veriappelsiiniä (L,G)

Kahvi & Tee