Tule lounaalle tai illalliselle

Varoitus! Saattaa aiheuttaa aitoa annoskateutta. 

Bowlerissa pääset sekä lounastamaan että illallistamaan. Lounasaikana tarjolla on maistuvaa kotiruokaa Bowlerin omalla twistillä. Ryhmille erikseen tilattavissa menukokonaisuuksia.

Vietä rento lounastauko Turun keskustassa!

Bowlerin lounas

Ma-Pe 11-14 | Buffet 12,50 € | Keitto ja salaattipöytä 9,50€ Bowlerin Lounas sisältää monipuolisen ja laadukkaan salaattipöydän, aamulla leivotut leivät sekä vähintään kolme eri lämmintä vaihtoehtoa. Lisäksi tarjolla mm. erilaisia makuvesiä, jälkiruokaa, kahvia ja haudutettua teetä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

Bowlerin lounaslista
VKO 22

Maanantai

BOWLERIN KEITTIÖ SIIRTYY KESÄTAUOLLE 5.6-14.8 VÄLISELLE AJALLE.

MUKAVAA KESÄÄ JA NÄHDÄÄN TAAS LOUNAAN MERKEISSÄ MAANANTAINA 14.8.2023 🙂

T. BOWLERIN POPPOO 

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Bistro menu

Ryhmämenu

Ravintola Turku
Kala-annos Bowler

Valitse kolmen ruokalajin menu alla olevista vaihtoehdoista. Minimi ryhmäkoko 5 henkilöä ja maksimi 15 henkilöä. Ruokavalinnat tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme kaikki erikoisruokavaliot.

 

Alkuruoat

GULASSI ALA BOWLER (L,G)

Prässättyä häränrintaa, gulassilientä, hapankermaa ja grillattua focacciaa

JÄTTIKATKARAPUJA ”PIL PIL” (L,G)

Chili-valkosipuli öljyssä paahdettuja ravunpyrstöjä, yrttejä ja grillattua focaciaa

FRITEERATTUA HALLOUMJUUSTOA JA TABBOULEHSALAATTIA (L,G)

Chili-valkosipuli munakoisoa ja viikunaa

Pääruoat

YLIKYPSÄÄ KARITSAN ENTRECOTEA JA TUMMAA ROSMARIINIKASTIKETTA (L,G)

Rosmariini-voissa paistettua puikulaperunaa, karamellisoitua palsternakkaa ja valkosipuli-
smetanamoussea

PAISTETTUA PÄIVÄN KALAA JA TILLI-HOLLANDAISEKASTIKETTA (L,G)

Savumuikkumoussea, sitruuna-yrttiperunaa, piparjuurta ja juures-sipsejä

KURPITSARAVIOLEJA (L,G)

Karamellisoitua kurpitsaa, parmesaania, friteerattua salviaa ja juures-sipsejä

Jälkiruoat

VALKOSUKLAA CREME BRULEE JA VERIAPPELSIINI-SORBETTIA (VL,G)
Paahdettua valkosuklaata ja kuivattua veriappelsiiniä

LÄMMINTÄ LEIPÄJUUSTOA JA PROSECCO-SORBETTIA (L,G)

Kinuskia ja sokeroitua lakkaa

Buffet menu

 Valitse toinen lämpimistä vaihtoehdoista . Ruokavalinnat tulee ilmoittaa viimeistään 7 päivää ennen tilaisuutta. Huomioimme erikoisruokavaliot. Minimi henkilömäärä 20hlö.

Hinta: 40€/henkilö

Salaattipöytä

Vihersalaattia, kirsikkatomaattia, granaattiomenaa, marinoitua punasipulia ja kurkkua

(M,G)

Katkarapu-Caesar salaattia, parmesaanijuustoa (L,G) ja krutonkeja (L)

Espanjalainen perunasalaatti (M,G)

Paahdettua broccoli-lehtikaalai salaattia, pinjansiemeniä, pinaattia ja seesam-vinegretteä

(M,G)

Marinoituja oliiveja (M,G)
Bowlerin focacciaa ja oliiviöljyvoita (L)

Lämpimät

Rapeaa ylikypsää porsaankylkeä ja chili-seesam glaseeta (L,G)

Gremolata kanaa, tomaatti-yrttisalsaa, rucolaa ja parmesanjuustoa (L,G)

Paahdettua yrttiperunaa (M,G)

Paksoi-herkkusieni-punasipuli-paprikapaistosta (M,G)

Jälkiruoka

Kahden suklaan ”juustokakku” ja veriappelsiiniä (L,G)

Kahvi & Tee