Boulebar-pelielämys Turussa!

Yhdistämme huippuluokan ruoan ja juoman Boulebar-konseptin mukaiseen pelikokemukseen.

Tarjoamme kaksi erikoisrataa, joissa voit nauttia nurmikeilailun, pétanquen ja mölkyn peleistä. Yrityksille ja ryhmille suunniteltu tilamme takaa ainutlaatuisen ja viihtyisän kokemuksen.

Oli kyseessä sitten yritystapahtuma tai ystäväporukan kanssa vietetty ilta, Bowlerin Boulebar tarjoaa parasta ajanvietettä. Ota yhteyttä, varaa tila käyttöön ja tule kokemaan Boulebar-tunnelmaa keskellä Turkua!

Boulebar pelit

Bowlerissa Boulebar-konsepti herää eloon. Täällä pelataan pelejä kuten nurmikeilailu, pétanque ja mölkky. Kiinnostuitko? Varaa oma peliratanne ottamalla meihin yhteyttä tai varauskalenterin kautta.

HINNAT:

MA-TO 18€/RATA/H JA VIIKONLOPUT + PYHÄPÄIVÄT 25€/RATA/H

OPISKELIJAT: MA-TO 12€/RATA/H

Keilailun vihreämpi puoli

Lawn Bowls

nurmikeilailu lawn balls

Lawn Bowls eli nurmikeilailu on rento versio perinteisestä keilailusta, jota pelataan, kuten nimestä voi päätellä, nurmikolla. Bowlerissa olemme vieneet tämän viihtyisän pelin uudelle tasolle tarjoamalla mahdollisuuden pelata nurmikeilailua erityisesti tätä varten suunnitellulla sisäradalla. Pelissä pyritään kaatamaan keiloja rullattavilla palloilla, ja eri pisteytysmahdollisuudet tuovat peliin strategista syvyyttä. Se on sosiaalinen ja rentouttava peli, joka yhdistää perinteisen keilailun ja nurmikeilailun parhaat puolet, ja sopii kaikenikäisille pelaajille.

nurmikeilailu lawn balls
petanki

Heitä lähelle, voita suuresti

Pétanque eli petanki

petanki

Pétanque on perinteinen ranskalainen tarkkuuspeli, joka on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailmaa. Pelissä heitetään metallipalloja pyrkien saamaan ne mahdollisimman lähelle pienempää maalipalloa, cochonnet’ta. Pétanquen viehätys piilee sen yksinkertaisuudessa, mutta samalla se vaatii taktiikkaa ja tarkkaa silmää. Se on sosiaalinen peli, joka sopii kaikille ikään tai kokemukseen katsomatta.

Heittojen haaste

Mölkky

mölkky

Mölkky on suomalainen keksintö ja se on nopeasti noussut yhdeksi suosituimmista ulkopeleistä maassamme. Pelissä heitetään puista heittokapulaa kohti numeroituja keiloja pyrkien saavuttamaan tietyn pistemäärän. Mölkky on yhdistelmä taitoa, taktiikkaa ja tuuria, ja se tarjoaa hauskuutta ja jännitystä jokaisella heitolla. Se on helppo oppia, mutta mestariksi tuleminen vaatii harjoitusta.

mölkky

Boulebar ja ruokailu

Oletko suunnittelemassa iloista illanviettoa ystävä- tai työporukalle? Yhdistä Boulebarin pelit ja ruokailu. Tutustu ryhmäpaketteihimme.