Shootin’ Gallery
Ammunta­simulaattori Turussa

 Uutuus bowlerin aktiviteetteihin!
Shootin’ Gallery ammuntasimulaattori on avattu nyt. Astu sisään digitaalisen ammunnan maailmaan! Olitpa sitten viettämässä iltaa ystävien kanssa tai kehittämässä metsästystaitojasi, ammuntasimulaattorimme tarjoavat kiehtovan kokemuksen. Jopa neljä pelaajaa voi liittyä mukaan yhtäaikaisesti ja valittavana on monenlaisia pelejä, metsästyksestä villin lännen koitoksiin. Hunt Pro ohjelma tuo eteesi metsästyksen todentuntuisesti. Ammuntasimulaattori tarjoaa myös lapsille soveltuvia vaihtoehtoja.

Shootin’ Gallery - ammunta­simulaattorit


Bowlerin Shootin’ Gallery – simulaattorilla harrastat vuodenaikaan tai keliin katsomatta!
Ammuntasimulaattorit antavat sinulle mahdollisuuden hioutua mestariksi ampumisessa ja tutustua mm. eri riistalaukausten haasteisiin. Vie itsesi ammunnan huipulle monipuolisilla radoilla ja peleillä.

Hinnasto

Ma-Pe
11-15 15€/h

Ma-To
15-21/22 25€/h

Pe
15-24 35€/h

La
12-24 35€/h

Cowboyn kutsu

Wild West

Sukella villin lännen seikkailuun 15 huikean pelin kautta. Pelaa yksin, kaksin tai jopa neljän pelaajan porukassa. Ei tarvetta monimutkaiselle kalibroinnille – ota vain ase käteen ja sukella peliin! Tämä on myös perheille ystävällinen valinta.

Virtuaalista tarkkuusammuntaa

Hunt Pro

simway hunt

Tosimetsästäjän unelma tulee eloon Tikka T3x kiväärillä, joka on varustettu punapistetähtäimellä. Tämä simulaattori on suunniteltu antamaan sinulle paras mahdollinen ammuntakoulutus ja -harjoitus sekä kilpailukokemus virtuaalisessa ympäristössä. Aidonkaltaisen kokemuksen kautta opit olemaan entistä taitavampi ampuja.

simway hunt
simway sportchallenge ampumahiihto

Ammunnan Asiantuntija

Sport Challenge

simway sportchallenge ampumahiihto

Haasta ystäväsi mukaan ja sukella yhdessä ampumaurheilun maailmaan! Koe skeet-ammunnan tarkkuuden hurma ja lähde ampumahiihdon vauhdikkaalle radalle testaamaan refleksisi. Tässä on sekä hupia että haastetta jokaiselle, olitpa aloittelija tai kokenut ampuja.

Metsästyksen Mahtava Maailma

Hunt Challenge

Metsästä villisikoja, hirviä ja erilaisia lintuja monipuolisissa metsästystilanteissa, joita on tarjolla yhteensä 60. Voit yhdistellä pelejä ja luoda joukkuekisoja ryhmillesi. Koe jännitys kahden pelaajan samanaikaisissa peleissä tai pyri huipulle yksittäisten pelien ennätystaulukoilla.

simway huntpro