Keilausta kävelykadulla!

Tervetuloa rentoon Bowleriin! Meillä keilaus on mukavan mutkatonta – jotta tulisit toistekin.

Porukalla keilaamaan!

Tule pitämään hauskaa ja nauttimaan yhdessäolosta kavereiden, perheen tai minkä tahansa porukan kanssa! Meille ovat tervetulleita kaikki keilaajat iästä(pe ja la klo.20 K18) ja tasosta riippumatta. Sijaitsemme kävelykadulla, osoitteessa Yliopistonkatu 29. 

Bowlerissa on yhteensä 5 keilarataa ja suosittelemme 2-4 pelaajaa rataa kohden. Pienemmille keilaajille on mahdollista laittaa radan reunoille keilaamista helpottavat laidat radoille 4 ja 5. Mikäli omat, lajiin soveltuvat jalkineet uupuvat, meiltä saat myös vuokrattua keilakenkiä.

Hinnasto per rata

Arkipäivät ennen klo 15: 22€ / h

Ma- To: 29€ / h
Pe - La: 39€ / h

Pyhäpäivinä 39€ / h

Opiskelijat ma-to
18€ / h (sis.kengät)

Keilakenkävuokra 2€ / henkilö.
Huom! Pe – La klo 20 jälkeen Ravintola on K-18.

Saavuthan paikalle 15min. ennen varauksesi alkua. Keilaratojen varaukset käynnistyvät aina tasa tunnein.
Tulemalla ajoissa paikalle ehditte rauhassa vaihtamaan keilakengät ja käyttämään baarin palveluita ennen varauksenne alkamista.

Maksutavat

  • Käteinen, korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • SMARTUM liikunta- ja kulttuurisetelit
  • SMARTUM Saldo
  • EDENRED virikeseteli
  • EPassi
  • Eazybreak
  • TYKY-setelit, TYKY-online
  • Laskutus (yritykset ja isommat ryhmät)

VARAA RATA

Pikakelaus säännöistä:

Keilailussa tarkoituksena on vierittää pallo rataa pitkin heittopaikalta aina radan toiseen päähän saakka. Tavoitteena on kaataa mahdollisimman monta keilaa. Keiloja on yhteensä 10 ja ne on aseteltu symmetriseen kolmioon kärjestä alkaen.

Pelaajalla on kaksi yritystä keilojen kaatamiseen. Jos kaikki keilat kaatuvat ensimmäisellä heitolla, tekee pelaaja kaadon. Jos taasen pelaaja saa kaadettua kaikki keilat kahdella yrityksellä, tekee hän paikon. Yhdessä sarjassa pelaajalla on kymmenen ruutua, joista ensimmäiset yhdeksän sisältävät 2 yritystä, jollei ensimmäisestä heitosta tule kaatoa. Kymmenennessä ruudussa saa kolmannen heiton, mikäli ensimmäinen heitto on kaato tai toinen heitto paikko. Oma ruudun jälkeen vuoro siirtyy aina seuraavalle. 

Vinkki! Oikeakätiset pelaajat: tähtää osumasi kärkikeilan oikealle puolelle ”taskuun”, jonka muodostavat keilat 1 ja 3.
Vasenkätiset pelaajat: tähtää osumasi vasemmanpuoleiseen ”taskuun”, eli keiloihin 1 ja 2.

Bowlerin keilaus
Keilaus Turku

Kuinka pistelasku toimii?

Ei hätää – kone laskee pisteesi ja näyttää ne taululla radan yläpuolella! Mutta tässä hieman selvennykseksi, mitä siellä taululla tapahtuu: Jos kaikki keilat kaatuvat ensimmäisellä yrityksellä, tekee pelaaja ”kaadon” (merkitään X), jolloin hän saa kyseisestä ruudusta 10 pistettä, sekä seuraavan kahden heiton pisteet. Jos kaikki keilat kaatuvat kahdella yrityksellä, pelaaja tekee ”paikon” (merkitään /), jolloin hän saa ruudusta 10 pistettä, sekä lisäksi seuraavan heiton pisteet. Jos kaikki keilat eivät kaadu kahdella yrityksellä, tulee ”jättö”, jolloin pelaaja saa ruudusta pisteitä vain kaatamiensa keilojen määrän verran. Kymmenennessä ruudussa pelaaja saa 3 heittoa, mutta vain, jos toisella heitolla ei tapahdu jättöä.

Maksimipistemäärä on 300 pistettä, jolloin pelaaja on tehnyt 12 kaatoa yhteen sarjaan. Aikamoista!

Muut pelit

Pingis, ilmakiekko, pöytäfutis ja lautapelit

Bowlerissa on pelejä joka lähtöön, isommille ja pienemmille porukoille. Meillä pääset pelaamaan pingistä, ilmakiekkoa, pöytäfutista sekä testaamaan nopeuttasi speedtesterissä. Lisäksi meillä on nyrkkeilykone, jossa voit kisailla kaverien kanssa siitä, kenellä teistä on kovin lyönti! 

Pelit ovat käytössäsi vapaasti eivätkä vaadi varausta!