Taattua viihdettä

Keilauksen ja pakohuoneiden lisäksi Bowlerista löytyy paljon muitakin pelejä. Meillä pääset pelaamaan niin minicurlingia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytäfutista, kuin lautapelejäkin. 

Minicurling

Curlingin fiilistä kuivalla maalla! Tämä jäällä pelattavasta lajista jalostettu versio on hauskaa ajanvietettä iästä riippumatta. Minicurlingin säännöt ovat yksinkertaiset ja pelaaminen sujuu kaikilta vauvasta vaariin.

Bowlerissa on kaksi minicurlingpöytää: 5-metrinen pöytä sekä pidempi, 7-metrinen pöytä. Suosittelemme 2-8 pelaajaa yhtä pöytää kohden.  

Hinnasto per pöytä

MA-TO 18€ / H
PE-LA 25€ / H
PYHÄPÄIVINÄ 25€ / H
OPISKELIJAT MA-TO 12€/H

minicurlingpeli bowlerissa

Maksutavat

  • Käteinen, korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • SMARTUM liikunta- ja kulttuurisetelit
  • SMARTUM Saldo
  • EDENRED virikeseteli
  • EPassi
  • Eazybreak
  • TYKY-setelit, TYKY-online
  • Laskutus (yritykset ja isommat ryhmät)

Minicurlingin ABC

Kova hinku pelaamaan, mutta säännöt hakusessa? Tutustu lajin saloihin!

Pelin päämäärä yksinkertaisesti on kerätä enemmän pisteitä kuin vastustaja. Tapoja tähän on kaksi: 

  1. ”kilkata” vastustajan kiekko pois pöydältä, tai
  2. koittaa liu’uttaa omat kiekot vastustajan kiekkojen ohi kohti pöydän toista reunaa ja parempia pisteitä. Ottelu päättyy 15 pisteeseen. 

Peli alkaa kolikon heitolla, jonka voittaja valitsee aloittaako pelin vai ottaako ”moukarin” (= hammer) eli heittää kiekon viimeisenä. Pelin aloittanut pelaaja saa valita kiekkojensa värin, kiekkoja on kummallakin pelaajalla käytössä 4 kappaletta.

Pelaaja 1 aloittaa liu’uttamalla ensimmäisen kiekon, jonka jälkeen pelaaja 2 laittaa peliin ensimmäisen kiekkonsa. Peli etenee vuoroheitoin, kunnes kummankin kaikki kiekot on käytetty. Jos kiekko ei ylitä lähimpänä pelaajaa olevaa ”virhe”-viivaa, kiekko poistetaan pöydältä eikä heitosta saa pisteitä.

Pisteitä saa ainoastaan pelin voittaja, eli pelaaja tai joukkue, jonka kiekko on lähempänä pöydän takareunaa. Pisteitä saa jokaisesta kiekosta, joka on lähempänä pöydän päätyä, kuin vastustajan kiekot. Kiekon on oltava kokonaan pistealueen sisällä, jotta pisteet lasketaan sen alueen mukaan (=korkeammat pisteet). Rajatapauksessa tilanne tarkistetaan katsomalla suoraan ylhäältä päin. Jos kiekko koskettaa viivaa, lasketaan pisteet pienemmän luvun mukaan. Jos taasen kiekko on osittain pöydän päädyn yli (=hanger), saa siitä ylimääräisen pisteen. Pelaaja tai joukkue, joka voitti edellisen pelin, saa aloittaa seuraavan. Heittosuunta vaihtuu aina uuden pelin alkaessa. Ottelun voittaa pelaaja tai joukkue, joka ensin saavuttaa pelissä 15 pistettä.

Muut pelit

Pingis, ilmakiekko, pöytäfutis ja lautapelit

Bowlerissa on pelejä joka lähtöön, isommille ja pienemmille porukoille. Meillä pääset pelaamaan pingistä, ilmakiekkoa sekä pöytäfutista. Lisäksi meillä on nyrkkeilykone, jossa voit kisailla kaverien kanssa siitä, kenellä teistä on kovin lyönti! 

Pelit ovat käytössäsi vapaasti eivätkä vaadi varausta!