Game night?

Bowler tarjoaa keilausta, minicurlingia, kaksi pakohuonetta sekä liudan muita pelejä aivan Turun keskustassa. Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, firman juhlat tai ihan vaan peli-ilta kaveriporukalla, meiltä löydät varmaa viihdykettä. Kylkeen vielä herkullista ruokaa bistromenustamme, ja avot!

Bowler tarjoaa mm. keilausta sekä pakohuoneita aivan Turun keskustassa

Bowlerissa viisi keilarataa

Keilausta Turussa

Illanviettojen helmi – Bowlerin keilaus! Laji, jossa säännöt ovat selkeät ja hauskuus taattu. Meiltä löydät viisi keilarataa, joissa suosituksena on 2-4 pelaajaa yhtä rataa kohden. Keilaus sopii kaikille vauvasta vaariin ja aloittelijasta kokeneempaan kaveriin -Lapsille on mahdollista saada laidat radoille 4 ja 5.  Ei muuta kuin pallo käteen ja keilat kumoon!

 

Kaksi erilaista pakohuonetta

Pakohuone - Escape room

Escape room on elämys, johon jäät koukkuun! Bowlerissa on pelattavissa kaksi pakohuonepeliä, jossa voitte laittaa ystävien kanssa ratkaisukykynne todelliseen testiin. Toinen huoneista on suunnattu ensikertalaisille ja aloittelijoille, toinen jo hieman kokeneemmille pelaajille.

Minicurling, pingis ja muut pelit

Muut pelit

Minicurlingin säännöt, hinnat ja varaukset löydät täältä!

Bowlerista löydät minicurlingin lisäksi myös paljon muita pelejä. Tule pelaamaan pingistä, pöytäfutista, ilmakiekkoa ja lautapelejä, tai kokeile kovuuttasi nyrkkeilykoneessa.  Pelit ovat pelattavissa ilman varausta koko aukioloajan.

Tule siis vain paikalle ja aloita hauskanpito!