Game night?

Bowler tarjoaa keilausta, minicurlingia, pakohuoneeen, Shootin’ Gallery
ammunta­simulaattorin, oman Matchroom-kisastudion, Boulebar-pelielämykset sekä liudan muita pelejä aivan Turun keskustassa.

Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, firman juhlat tai ihan vaan peli-ilta kaveriporukalla, meiltä löydät varmaa viihdykettä.

Bowler tarjoaa mm. keilausta, pakohuoneen sekä ammunta­simulaattorin aivan Turun keskustassa

Bowlerissa viisi keilarataa

Keilausta Turussa

Illanviettojen helmi – Bowlerin keilaus! Laji, jossa säännöt ovat selkeät ja hauskuus taattu. Meiltä löydät viisi keilarataa, joissa suosituksena on 2-4 pelaajaa yhtä rataa kohden. Keilaus sopii kaikille vauvasta vaariin ja aloittelijasta kokeneempaan kaveriin -Lapsille on mahdollista saada laidat radoille 4 ja 5.  Ei muuta kuin pallo käteen ja keilat kumoon!

Kaksi erilaista pakohuonetta

Pakohuone - Escape room

Escape room on elämys, johon jäät koukkuun! Bowlerissa on pelattavissa kaksi pakohuonepeliä, jossa voitte laittaa ystävien kanssa ratkaisukykynne todelliseen testiin. Toinen huoneista on suunnattu ensikertalaisille ja aloittelijoille, toinen jo hieman kokeneemmille pelaajille.

Vuodenaikaan tai keliin katsomatta!

Shootin’ Gallery Ammunta­simulaattori

Astu sisään digitaalisen ammunnan maailmaan! Olitpa sitten viettämässä iltaa ystävien kanssa tai kehittämässä metsästystaitojasi, ammuntasimulaattorimme tarjoavat kiehtovan kokemuksen. Jopa neljä pelaajaa voi liittyä mukaan yhtäaikaisesti ja valittavana on monenlaisia pelejä, metsästyksestä villin lännen koitoksiin

Herkutellaan ja pelataan pelejä

Boulebar-pelielämys!

Yhdistämme huippuluokan ruoan ja juoman Boulebar-konseptin mukaiseen pelikokemukseen.

Tarjoamme kaksi erikoisrataa, joissa voit nauttia nurmikeilailun, pétanquen ja mölkyn peleistä. Yrityksille ja ryhmille suunniteltu tilamme takaa ainutlaatuisen ja viihtyisän kokemuksen.

Varaa oma kisastudio

Matchroom - Kisastudio

Elä mukana jännittävimmissä hetkissä kavereidesi kanssa! Matchroom tarjoaa sinulle ja ryhmällesi yksityisen tilan, jossa voitte seurata esimerkiksi suosikkijoukkueesi jääkiekko-ottelua, kuunnella Euroviisujen finaalin käänteitä, nauttia jalkapallon MM-kisojen tunnelmasta ja paljon muuta.

Minicurling, pingis ja muut pelit

Muut pelit

Minicurlingin säännöt, hinnat ja varaukset löydät täältä!

Bowlerista löydät minicurlingin lisäksi myös paljon muita pelejä. Tule pelaamaan pingistä, pöytäfutista, ilmakiekkoa ja lautapelejä, tai kokeile kovuuttasi nyrkkeilykoneessa.  Pelit ovat pelattavissa ilman varausta koko aukioloajan.

Tule siis vain paikalle ja aloita hauskanpito!