Vietä rento lounastauko Turun keskustassa!

Varoitus! Saattaa aiheuttaa aitoa annoskateutta. 

Bowlerissa pääset sekä lounastamaan että illallistamaan. Lounasaikana tarjolla on maistuvaa kotiruokaa Bowlerin omalla twistillä. Ryhmille erikseen tilattavissa menukokonaisuuksia.

Bowlerin lounas

Ma-Pe 11-14

Buffet 13,50 € | Keitto ja salaattipöytä 10,50€

Bowlerin Lounas sisältää monipuolisen ja laadukkaan salaattipöydän, aamulla leivotut leivät sekä vähintään kolme eri lämmintä vaihtoehtoa. Lisäksi tarjolla mm. erilaisia makuvesiä, jälkiruokaa, kahvia ja haudutettua teetä. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  

Bowlerin lounaslista
VKO 16

Maanantai 15.4.

Viikon keitto: Tomaatti-briekeitto (L,G)

Viikon vegaani: Lehtikaali-fenkolirisotto (V)

Salviapestokanaa, kirsikkatomaattia ja fetaa (L,G)

Porsaan grillipihvejä ja savupaprika-chilikermakastiketta (L,G)

Paahdetut valkosipuliperunat (L,G)

Paahdettua porkkanaa ja broccolia (L,G)

Karpalo-kinuskirahka (L,G)

Tiistai 16.4.

Viikon keitto: Tomaatti-briekeitto (L,G)

Viikon vegaani: Lehtikaali-fenkolirisotto (V)

Ylikypsää lampaanpaistia ja sitruuna-minttujugurttia (L,G)

Uuniperunaa ja kylmäsavulohitäytettä (L,G)

Paahdettua bataattia ja chiliöljyllä ja lehtipersiljalla (L,G)

Paahdettuja neulapapuja ja paprikaa (L,G)

Suklaamousse (G)

Keskiviikko 17.4.

Viikon keitto: Tomaatti-briekeitto (L,G)

Viikon vegaani: Lehtikaali-fenkolirisotto (V)

Lime-parmesanuunikalaa (L,G)

Naudanjauheliha Salisbury steak (L,G)

Kermaperunoita (L,G)

Uunitomaatteja ja lehtikaalia (L,G)

Mustaherukka posset (L,G)

Torstai 18.4.

Viikon keitto: Tomaatti-briekeitto (L,G)

Viikon vegaani: Lehtikaali-fenkolirisotto (V)

Riistakäristystä, ja suolakurkkua (L,G)

Hawaijin leikkeitä ja sitruuna-bearnaisekastiketta (L) (gluteeniton saatavilla)

Muusi (L,G)

Hunajalla maustettuja uunijuureksia (L,G)

Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (L) (Gluteeniton vaihtoehto saatavilla)

Perjantai 19.4.

Viikon keitto: Tomaatti-briekeitto (L,G)

Viikon vegaani: Lehtikaali-fenkolirisotto (V)

Naudan grillipihvejä ja cafe de paris kastiketta (L,G)

Kana-katkarapu wokkia (L,G)

Lankkuperunoita ja aiolia (L,G)

Täytettyjä kesäkurpitsoja juustokuorrutuksella (L,G)

Porkkanakakkua (L)